FOTO ȘTIREA TA: Porc mort, pe Valea Mare din comuna Bistra. Cetățean: De parcă nu era suficient că e valea încărcată de gunoaie

Peisaj dezolant pe Valea Mare din comuna Bistra, unde un porc mort, apărut în mod misterios, plutește pe apă. Imaginea ne-a fost trimisă de către un locuitor din comună, potrivit căruia ”cât e valea de lungă, e tot un focar de infecție”.

Cum a putut ajunge porcul în apă nu e greu de intuit: ori proprietarul s-a debarasat într-un mod urât de animalul mort, ori porcul a căzut în apă și s-a înecat. Însă, cum apa este destul de mică, după cum se vede în imagine, ar putea fi exclusă ipoteza ca porcul să fi fost adus de ape, și cel mai probabil a aparținut vreunui locuitor.

” Ne mândrim cu cea mai mare comună, dar Valea Mare e încărcată de gunoaie ! Inclusiv “porcii morți ” îi aruncăm tot pe vale ! Pe ambele maluri este focar de infecție, cât e valea de lungă și autoritățile dorm liniștite”, ne scrie cetățeanul.

Povestea gunoaielor de pe  râurile și văile din Munții Apuseni  începe în fiecare an primăvară, atunci când apele se umflă. După ce se retrag, rămân sute de tone de gunoaie care se întind pe zeci de kilometri.

Vedeți și ȘTIREA TA: Alte imagini ale rușinii, pe râul Arieș din Munții Apuseni: Maldărele de gunoaie plutesc spre civilizație


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Stana Dragoiu 1 aprilie 2018 at 16:00

Muntii Apuseni au ajuns o groapa de gunoi generala. Peste tot unde mergi sunt numai gunoaie, ca sa nu mai vorbim de albia Ariesului care din Arieseni si pana la Turda e plina de pungi, carpe, moloz, PET-uri, scutece etc. Este incredibil cum administratiile locale si cei de la mediu sunt EFECTIV niste INCAPABILI care nu reusesc ( nici macar nu-si dau intereseul ) sa gestioneze situatia. Sa le fie rusine tuturor celor care isi iau leafa de la bugetul statului si dooooorm apoi linistiti in timp ce peisajele mirifice ale Muntilor Apuseni se ingroapa in gunoaie. RUSINE!!!!!! RUSINE!!!! RUSINE SA VA FIE!!!!!!

Costelis 1 aprilie 2018 at 20:36

Vina e a mocanilor locali si celor de tranzit….

Marian 3 aprilie 2018 at 10:24

Celor care observa mizeria! Oare ati luat vreodata din propria initiativa un sac si ati strans gunoaiele lasate de altii? Ati plantat vreodata copaci / brazi? Ii foarte usor sa faci niste poze si sa te miri apoi “ce mizerie.. vai de mine”, “romania asta e plina de iresponsabilii”, “ce oameni..” s.a.m.d. De romani ecologisti ca voi e plina tara! Mergeti voi si curatati din propria initiativa prima data si apoi scrieti comentarii si dati vina pe altii!

Marian 3 aprilie 2018 at 10:38

Hai sa punem prima data mana si apoi sa aratam cu degetu!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...