Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Polițist din cadrul IPJ Alba, dat exemplu de „așa da”: „V-ați făcut datoria cu onoare. Mulțumim frumos!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Polițist din cadrul IPJ Alba, dat exemplu de „așa da”: „V-ați făcut datoria cu onoare. Mulțumim frumos!”

Un polițist de la Serviciu de Ordine Publica din cadrul IPJ Alba a fost prezentat drept exemplu pe rețelele sociale de către o localnică.

În timpul desfășurării Alba Iulia Super Rally, polițistul Cosmin Salvan a acordat primul ajutor unei femei care a căzut cu bicicleta și a ajutat o vârstnică să-și care cumpărăturile.

„Dragi albaiulieni azi in timpul raliului din Alba Iulia, Poliția a fost la toate intersecțiile din oras. Un agent al Poliției Alba Iulia, a acordat prim ajutor unei doamne care a căzut cu bicicleta și apoi a ajutat o doamna in vârsta sa își ducă plasele. Felicitări domnule Cosmin (nu am reținut numele de familie). Ați dat dovada azi de mult respect, bun simt și v-ați făcut datoria cu onoare. Mulțumim frumos”, a scris albaiulianca pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul Un accident rutier a avut loc marți dimineața, în Apuseni. Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Citește și: Aventură încheiată cu dosar penal, în Apuseni: Doi minori au scăpat ca prin urechile acului, după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea