Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Polițist din cadrul IPJ Alba, dat exemplu de „așa da”: „V-ați făcut datoria cu onoare. Mulțumim frumos!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Polițist din cadrul IPJ Alba, dat exemplu de „așa da”: „V-ați făcut datoria cu onoare. Mulțumim frumos!”

Un polițist de la Serviciu de Ordine Publica din cadrul IPJ Alba a fost prezentat drept exemplu pe rețelele sociale de către o localnică.

În timpul desfășurării Alba Iulia Super Rally, polițistul Cosmin Salvan a acordat primul ajutor unei femei care a căzut cu bicicleta și a ajutat o vârstnică să-și care cumpărăturile.

„Dragi albaiulieni azi in timpul raliului din Alba Iulia, Poliția a fost la toate intersecțiile din oras. Un agent al Poliției Alba Iulia, a acordat prim ajutor unei doamne care a căzut cu bicicleta și apoi a ajutat o doamna in vârsta sa își ducă plasele. Felicitări domnule Cosmin (nu am reținut numele de familie). Ați dat dovada azi de mult respect, bun simt și v-ați făcut datoria cu onoare. Mulțumim frumos”, a scris albaiulianca pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea