Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Plouă cu găleata” într-un imobil din Alba Iulia. Blocul se afla in plin proces de reabilitare termică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În apartamentele de pe strada Gheorghe Șincai, din Alba Iulia, plouă „cu găleata”, după ce acoperișul blocurilor a fost dat jos pentru a putea fi înlocuit.

Un cititor al ziarulunirea.ro, a transmis pe adresa redacției, o problemă cu care se confruntă mai mulți cetățeni, blocul în care locuiesc aceștia, se află în reabilitare termică. Apa a ajuns în casele oamenilor, din cauza infiltrațiilor apărute în urma foliei de pe acoperiș care nu ar fi fost montată corespunzător de către firma executantă.

„Cand au fost întrebate persoanele de la primărie atunci fix de problema asta ei au zis că nu o să fie posibil să ploaie în apartamente, deoarece se pune folie peste tot, în loc de acoperiș, ca să nu ne udă în camere, până se ridică acoperișul nou.

Apa în acest moment curge peste tot in apartent, inclusiv la curent. Am sunat la poliție locala si la 112 pentru ajutor, pentru ca in apartament sunt 2 femei, care nu poate urca in pod sa astupe ele acoperișul cu folie, din cauza intrarii in pod”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea