Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA. Plângere la Primăria Alba Iulia după ce utilajul de ridicat mașini a smuls un cablu și a deteriorat peretele unui bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Utilajul de ridicat mașini din Alba Iulia a agățat și smuls un cablu prins pe un bloc, deteriorând peretele acestuia, o plângere după acest incident fiind înaintată spre soluționare Primăriei Alba Iulia.

Blocul se află pe strada Ștefan cel Mare din Alba Iulia.

Locatarii acestuia se arată nemulțumiți, după ce utilajul care a prins cablul (de la Digi) a distrus o parte din izolația termică. Ei cer remedierea de urgență a situației.

La fața locului s-a prezentat și Poliția Locală pentru ”o dare de seamă”.

Din ce în ce mai mulți oameni se arată nemulțumiți de decizia de ridicare a mașinilor staționate neregulamentar, mai ales că în spațiul public planează mai multe suspiciuni că acestea ar fi alese discreționar.

De asemenea, alții ne-au scris pe adresa redacției că nu li se pare corect ca polițiștii locali să fie cei care decid ridicarea mașinilor, pentru că ei sunt neinstruiți, nu au școală, competențe și cunoștințe multe.

Totodată, oamenii se arată nemulțumiți și de activitatea și atitudinea unor polițiști locali, care se comportă ca și cum ar fi pe moșia lor, vorbind ironic, arogant și urât cu contribuabilii.

Șoferii ale căror mașini sunt ridicate au de plătit 380 de lei, plus TVA, dar și o amendă contravențională.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

„Îți dau 1.000 de euro, șefule”: Cum a încercat un șofer din Alba care a încercat să mituiască un polițist de la rutieră

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Îți dau 1.000 de euro, șefule”: Cum a încercat un șofer din Alba care a încercat să mituiască un polițist de la rutieră Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Tribunalului Alba la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Citește și: Șoferul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea