FOTO/ Știrea ta/ Parcări ”ca în codru” pe strada Arieșului din Alba Iulia: pe trotuar, pe contrasens și pe locuri închiriate

Strada Arieșului, din cartierul Ampoi 3 al municipiului Alba Iulia, este de mai multă vreme ”un coșmar” pentru pietoni, șoferi și locuitori. De mai multe ori pe zi se crează blocaje în trafic, din cauza mașinilor parcate neregulamentar, iar oamenii sunt nevoiți să se înghesuie și pe trotuare din cauza celor care, dacă ar putea, ar intra cu mașinile direct în magazine.

O imagine care ilustrează situația care se întâlnește zilnic în zonă, ne-a fost trimisă de un cititor.

”În fața magazinului din Ampoi 3 se parchează ca în codru, începând cu orei 15.30 pâna în jurul orei 18.00, inclusiv pe trotuarul din fața magazinului”, spune albaiulianul.

Tot din cauza comodității și nepăsării unor șoferi, locuitorii care au parcări închiriate în zona magazinelor sunt obligați să aștepte ore întregi ca cei veniți la cumpărături să binevoiască să le elibereze locul.

”Înțelegem că în oraș nu sunt destule locuri de parcare și oamenii trebuie să-și lase mașinile undeva, daca merg la un magazin, însă ar trebui să aibă un minimum de bun simț, când știu că parchează pe un loc închiriat și să lase în parbriz un număr de telefon. Altfel suntem obligați noi, care plătim pentru locurile de parcare la primărie, să lăsăm mașinile pe unde apucăm și apoi să luăm amenzi”, ne-a spus un locuitor din zonă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...