FOTO / ȘTIREA TA: Parcare de weekend, la Alba Iulia

Paul Voicu - Primar 2020

Parcare de weekend, la Alba Iulia

Un cititor al publicației ziarulunirea.ro ne-a trimis, sâmbătă, pe contul de facebook al redacției, imagini în care a surprins o mașină Opel, parcată într-o zonă în apropierea Spitalului Județean de Urgență Alba.

ELIT

Este posibil ca parcările din zonă să fie mai tot timpul ocupate, însă asta nu reprezintă o scuză pentru șoferul care a ignorat faptul că mai sunt și alți participanți la trafic. Sau să fie comodidate? Sau indiferență?

Cu siguranță este lipsă de respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi pietoni..

Mihail David - 2020

Facebook 

1 comentariu

tu 29 septembrie 2018 at 20:14

Oare de ce erau ocupate toate parcarile publice din zona unde era masina respectiva stationata neregulamentar,in zi nelucratoare?! Chiar atatia oameni erau iesiti cu treburi in oras,in zona respectiva? Va spun eu.majoritatea erau ocupate de cei care locuiesc in zona,cei care s au obisnuit sa parcheze acolo si sa rada de cei care plateau pt parcarile inchiriate intre blocuri,adica de fraieri cum ziceau ei! Trebuie sa intelegeti,parcarile pubice nu sunt pt a lasa masinile zile sau ore aiurea,sunt pt scop precis…ai ceva de facut in zona,stai 1,2 sau cate ore sunt nevoie sa ti rezolvi treburile,apoi pleci si lasi locul altuia.De aceea se si numesc,parcari publice!Pt cele inchiriate recomand celor care sunt interesati sa faca un drum la primarie si sa intrebe ce locuri sunt libere,pt ca am constatat ca multe sunt neplatite deci libere,dar cei care le au avut se bazeaza ca lumea din zona stiu ca ei le au iar altii le ocupa fara sa plateasca inchirierea! E si vina primariei ca nu publica situatia parcarilor macar pe saitul primariei!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...