FOTO ȘTIREA TA. Orologiul care arată două ore: Ceasul unicat dedicat orașului Alba Iulia de către Rotary Club arată ore diferite

Ceasul unicat dedicat orașului Alba Iulia și aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, de către Rotary Club Alba Iulia, arată ore diferite, la aproape  un an distanță de la montarea acestuia.

Un cititor ne-a semnalat pe adresa redacției ziarulunirea.ro, că ceasul aniversar dedicat de către Rotary Club orașului, s-a stricat, arătând ore diferite pe fiecare dintre laturile sale.

ELIT

Construcția are structură metalică și forma aparatului foto folosit de Samoilă Mârza, fotograful Unirii, iar mecanismele beneficiază de antenă GPS, care permite reglaje automate la schimbarea orei, primăvara și toamna. Se pare că de data aceasta, cele câteva zile de vreme închisă, au afectat antena GPS a ceasului, sau poate că nici măcar antena nu știe în ce anotimp să se regleze, având în vedere vremea schimbătoare.

#################

Mihail David - 2020

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Alin CRIȘAN

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...