Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Oamenii de pe o stradă din Alba Iulia, cu gunoiul la poartă pentru mai multe zile: „Pe vremea lui Hava erau mai serioși, pe bani mai puțini”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Oamenii de pe o stradă din Alba Iulia, cu gunoiul la poartă pentru mai multe zile: „Pe vremea lui Hava erau mai serioși, pe bani mai puțini”

Oamenii de pe o stradă din Alba au stat cu gunoiul la poartă timp de mai multe zile. Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a transmis un mesaj pe adresa redacției, supărat pe această stare de fapt.

Este vorba despre strada Gheorghe Doja din municipiul Alba Iulia, unde oamenii spun că cei de la salubritate au venit doar după mai multe sesizări.

„Stăm de duminică seara cu el în stradă și trebuia luat de luni. Am trimis o grămadă de sesizări și au venit totuși după cateva zile. E vară totuși și gunoiul stă în soare. Pe vremea lui Hava tarifele erau la jumătate, gunoiul se ducea departe și totuși se putea ridica la timp și mai ridicau și daca puneai un sac pe lângă tomberon. Erau mai serioși, pe bani mai puțini”, a spus albaiulianul.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în ajutorul lor: Un burlan risca să se prăbușească în stradă, de pe un bloc O intervenție de urgență a avut loc în această seară pe Bulevardul Transilvaniei, unde pompierii au reușit să prevină o situație potențial periculoasă. Un burlan de pe un bloc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare