Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Nu mai dați „PARIZER” la pești, se ocupă PRIMĂRIA, după ani și ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Nu mai dați „PARIZER” la pești, se ocupă PRIMĂRIA, după ani și ani

Primăria municipiului Alba Iulia a dispus montarea unui semn de avertizare  a cetățenilor și turiștilor cu privire la hrănirea peștilor din șanturile Cetății Alba Carolina.

Astfel cetățenii și turiștii sunt avertizați să nu hrănească peștii din Cetatea Alba Carolina fiindcă, după cum explică un reprezentant al primăriei Alba Iulia, mâncarea oferită se colmatează pe fundul iazului și nu face bine acestor viețuitoare. Primăria asigură, de acum, mâncarea pentru peștii din iaz.

O sumă de cetățeni, însă, sunt dezamăgiți de acest semn de avertizare și spun că acesta este un farmec al cetății și este inuman să nu permiți, spre exemplu, copiilor să se bucure prin a da mâncare peștilor, că peste tot în lume se poate, doar la noi ba.

E discutabil, nu-i chiar permis peste tot în lume și argumentele primăriei sunt solide, chiar dacă orașul stă din multe puncte de vedere „într-o coadă de pește” ce se împute de la cap și nu ne putem imagina de unde a fost găsit timpul, între atât amar de probleme, pentru o problema de o asemenea importanță, dar e de bine, cândva, cumva o să ajungem și la miezul problemei și nu o să ne mai ocupăm de superficialități. Oare?

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea