Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: ”Musafiri” lipsiți de maniere, în Cetatea Alba Carolina – Sesiune de fotografii din jeep, pe pietonala Mihai Viteazul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primim aproape zilnic de la cititorii noștri imagini cu șoferi, din Alba Iulia sau alte localități ale județului, care prin comportamentul lor dau dovadă de lipsă de respect față de pietoni sau față de alți participanți la trafic, dar din fotografiile alăturate putem vedea că nici unii vizitatori din alte județe nu sunt mai bine educați.

Stirea taSituația a fost surprinsă sâmbătă, în Cetatea Alba Carolina unde cei ieșiți să se plimbe pe pietonala Mihai Viteazul au fost nevoiți sa circule pe ”zona verde” pentru că niște turisti aveau chef să faca poze, insa nu oricum, direct din mașină. Așa că nici mai mult, nici mai puțin, au rulat până lângă Catedrala Reîntregirii, au admirat, au fotografiat și au plecat.

”Poate ar trebui ca autoritățile să vegheze mai bine la respectarea ordinii în Cetate. Nu de alta, dar în plimbările noastre pe acolo am ajuns deja să ne ferim de copiii care se întrec pe scuterele electrice (deși ar trebui să existe o limită de vârstă pentru închirierea acestor vehicule), de cei care pedalează pe bicicletele de 4 persoane fără să folosească pista specială, mai apare și un microbuz electric (care nu poluează, dar nimeni n-a întrebat daca nu cumva deranjează), prin Șanțuri ”scapă” mai ales la sfârșit de săptămână mașini cu miri și mirese care, probabil, își strică ținuta dacă se deplasează pe jos pentru ședințele foto, și cred ca ar fi prea mult, acum, să începem să ne ferim și de turiștii prea comozi să coboare din mașini, când vin să viziteze interiorul Cetății”, a scris cititorul nostru. (Z.U.)

[nggallery id=1149]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea