Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| „Muncitorii chitariști” au TĂIAT copaci din Cetatea Alba Carolina. Nici un responsabil, de găsit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, 24 martie, unii dintre puținii copaci care împodobeau Cetatea Alba Carolina, din centrul orașului nostru, au fost tăiați de către muncitorii Primăriei.

Mai mult, unii dintre aceștia chiar s-au pozat distrându-se la muncă, doi angajați punându-și, la fel ca niște pălării, lemnele din copacii „proaspăt” tăiați, în cap și stând precum niște chitariști, spre amuzamentul colegilor lor.

Reprezentanții localului Framms din Alba Iulia au menționat, pe internet, că „Am sunat(responsabilii), nu răspunde nimeni. Între timp, copacul verde NU uscat e deja încărcat. Acel colț de Cetate are un farmec aparte iar acei copaci „strâmbi” alături de mica mlaștină și izvorul vechi de 300 ani creează o atmosferă aparte.”

Muncitorii „chitariști” din oraș și-au văzut astfel de treabă, nederanjați să ofere explicații pentru tăierea subită a acestor arbori vechi.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au comunicat ulterior următoarele: „Este vorba de defrișarea a doi pini, pentru care primăria a obținut aviz de la APM în data de 19.03.2021 pentru defrișare. Unul dintre pini a fost deja rupt de vânt, iar cel de al doilea este foarte înclinat.”

Evident, unul dintre copaci era căzut, iar celălat era înclinat și probabil găunos, așa cum se poate observa din fotografii, dar comportamentul ”muncitorilor chitariști”, care lucrează pentru o firmă plătită de Primăria Alba Iulia, e jenant!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea