Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Mormane de gunoaie aruncate pe malul râului Mureș: „Este dezolant, trist și cu grad rapid de transmitere …la fel ca virușii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Resturi de materiale de construcții și alte deșeuri, zac aruncate lângă pomii care mărginesc cursul Mureșului în zona Partoș spre Pâclișa. Din câte se pare, locul acesta este preferat de mult timp de către localnici pentru a arunca tot ce nu le mai trebuie pe lângă casă.

Un cititor ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini de pe malul râului Mureș în zona Partoș spre Pâclișa.

„Azi mi-am propus să fac o plimbare pe malul Mureșului și chiar am făcut-o. De mult timp mi-am propus și acum la început de an am vrut să mă bucur de natura din apropiere. Ce am găsit este dezolant, trist, de actualitate și cu grad rapid de transmitere …la fel ca virușii. Se pare că izolarea a dat ocazia unora să facă plimbări cu amprentă puternică. Pun câteva imagini pentru relaxarea retinei înainte de un somn bun”, a scris cetățeanul indignat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea