FOTO ȘTIREA TA| Lan de grâu din comuna Unirea, devastat de niște „teribiliști” care s-au luat la întrecere. Fermierul a anunțat imediat poliția

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

O utilizaroare a unei rețele de socializare a făcut publice imagini a unui lan de grâu din comuna Unirea, județul Alba, distrus de niște „teribiliști”.

În data de 9 iulie, în jurul orei 22:00 un grup de persoane au încălcat proprietatea agricultorului și au început să facă „raliuri” într-o parcelă de aproximativ 8 hectare pline cu grâu.

ELIT

„Ai scăpat grâul de secetă? Nu-i nimic. Au grijă nenorociţii cu „şcoala vieţii” să n-ai ce recolta! Aseară în jurul orei 22 o adunătură de teribilişti au făcut raliuri într-o parcelă de 8 hectare cultivate cu grâu în Unirea, jud. Alba. Imaginile primite de la fermier arată dezastrul rămas în urma „distracţiei”. Chiar aşa, demenţilor, vă bateţi joc de munca omului? Dar pâinea vă place?! Aşteptăm reacţia autorităţilor.
UPDATE. Poliţia s-a deplasat la faţa locului iar reacţia rapidă şi comentariile voastre au avut deja ecou puternic. Încălcarea proprietăţii şi distrugerea culturilor sunt fapte grave!”, a scris utilizatoarea.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419