Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: La Alba Iulia, început de campanie electorală în care nu mai încăpem de gunoaie. ”Să ne rugăm la Dumnezeu să răsară soarele mai târziu, ca să nu înnebunim de la miros”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia, început de campanie electorală în care nu mai încăpem de gunoaie. ”Să ne rugăm la Dumnezeu să răsară soarele mai târziu, ca să nu înnebunim de la miros”

Vă era dor de RER-VEST? Firma de casă a PNL-ului ”îngroapă” în continuare Alba Iulia în gunoaie. Sâmbătă dimineața, la ora 8.00, așa arată peisajul de la containerele de pe strada Arnsberg.

Citește și: Primăria Galda de Jos va cere în instanță rezilierea contractului pentru terenul unde este amplasată GROPA DE GUNOI, dacă CJ Alba nu respectă clauzele contractuale

Să fie clar, nu sunt gunoaie aruncate intenționat pe jos, se vede că tomberoanele sunt arhipline, iar oamenii nu mai au unde să le arunce. Asta în timp ce prețurile au crecut, Alba Iulia având printre cele mai mari tarife din România, dar nu proporțional cu serviciile.

Deși prețurile practicate în Alba sunt exorbitante, gunoiul nu este ridicat cum ar trebui, iar imagini sunt dovada vie că operatorul nu își face treaba cum ar trebui.

Exasperați de gunoaiele neridicate, oamenii au luat nu o dată problema în propriile mâini și au dus sacii cu resturi menajere la sediul operatorului.

Să nu mai vorbim de temperaturile care sunt în creștere, fapt care va face și mai dificil de suportat problema gunoiului: ”Soluția ar fi să ne rugăm la Dumnezeu să răsară soarele mai târziu, ca să nu înnebunim după ce ,,aleșii” noștri au hotărît ce se vede”, spune persoana care a făcut fotografiile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Buruieni de mărimea unui om în Alba Iulia. Cum arată drumul care duce spre biserica de lemn În Alba Iulia oamenii pot folosi vegetația pentru a se măsura. Drumul care duce înspre biserica de lemn, acoperit de burieni. Un cititor al ziarulunirea.ro a pozat multitudinea de buruieni care duce înspre biserica de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea