Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| JALE pe un drum din Sebeș: „Nu vrem asfalt, doar puțin interes”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

JALE pe un drum din Sebeș: „Nu vrem asfalt, doar puțin interes”

O femeie din Alba și-a exprimat nemulțumirea față de starea drumului dintr-un cartier rezidențial din Sebeș, în urmă cu câteva zile.

„Cand iti doresti sa mergi la „ZILELE SEBESULUI” dar pur si simplu nu ai pe unde sa treci….e foarte trist….va asteptam in CARTIERUL REZIDENTIAL DIN DRUMUL PETRESTIULUI PARTEA DREAPTA!

Sunt sigura ca exista si aici o rezolvare, asa cum a existat si pe alte strazi.

Nu vrem asfalt, doar putin interes….in primul rand este nevoie de canalizare, rigole si cred ca nu se vor mai forma astfel de balti.

Aici nu e vorba de rautate, pur si simplu nu poti trece pe strada….ca sa ajung in Arini a trebuit sa trec balta cu masina, sincer….fara cuvinte”, a scris femeia, pe contul său de socializare din mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea