FOTO ȘTIREA TA: Inconștiență maximă, la Alba Iulia. Femeie surprinsă conducând o mașină, cu copilul în brațe

Paul Voicu - Primar 2020

O femeie a fost surprinsă în timp ce conducea o mașină ținând copilul în brațe, în municipiul Alba Iulia. Gestul femeii, care nu s-a gândit că îi poate pune în pericol viața copilului, a fost fotografiat de către un cetățean aflat în trafic, care a postat imaginile pe internet.

”Azi, la ora 10.30, la semaforul de la Stadion Cetate, Alba Iulia, direcția spre Centru, o mamă inconștientă conducea un Audi având copilul în poală și ne mirăm de accidente. Dovadă pozele”, scrie cetățeanul în mesajul alăturat fotografiilor.

ELIT

Așa după cum se poate observa în fotografii, copilul nu a fost asigurat de o centură de siguranță, iar în cazul unei frâne puternice s-ar fi putut răni serios. Ce să mai zicem, Doamne ferește, de un accident…

________________

Mihail David - 2020

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...