FOTO/ ȘTIREA TA: ”În comuna Scărișoara unele containere de gunoi nu au mai fost golite de 2 ani!”

În comuna Scărișoara există containere de gunoi care nu au mai fost golite de 2 ani, iar zonele în care acestea au fost amplasate sunt un focar de infecție, deși localnicii plătesc taxe de salubrizare, potrivit unui cititor care ne-a trimis poze ce ilustrează situația.

ELIT

”Vă pun niște imagini să vedeți cum arată coșurile de gunoi din comuna Scărișoara, de pe deal, unde oamenii plătesc salubritatea dar nimeni nu le ridică gunoiul. Acele tomberoane stau așa îmbâcsite de 2 ani, vara cu un miros groaznic. După ce că nu se face nimic și drumurile sunt dezastru, mai platesc oamenii și salubritate și nimeni nu ridica gunoiul! Pentru ce au adus acele tomberoane, doar ca să plătească oamenii anual salubritate?”, ne-a scris localnicul.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...