FOTO ŞTIREA TA: Imaginea tristă a Spitalului Judeţean din Alba Iulia. Cum sunt trataŢi pacienŢii: toalete fără hârtie igienică şi săpun sau apă pentru băut în sala de aşteptare

Mizeria din spitalele romÂneŞti este în continuare un subiect extrem de dezbătut. Cititorii ziarulunirea.ro sunt revoltaţi de condiţiile în care sunt trataţi, iar pozele trimise de aceştia conturează foarte bine imaginea tristă a spitalului din Alba Iulia. Secţia de urgenţe e doar un exemplu.

ELIT

Situaţie revoltătoare în spitalul Judeţean Alba. La toaletele pacienţilor, hârtia igienică şi săpunul nu sunt de găsit. Deşi aici, igiena ar trebui să fie atinsă la cele mai mari cote, lucrurile stau exact pe dos. Pe lângă faptul că persistă un miros înţepător, lipsesc banalul săpun şi hârtia igienică.

Dozatoarele de apă sunt doar de decor, nu au pahare de unică folosinţă şi nici măcar apă.

Mihail David - 2020

„Dacă un pacient este în camera de așteptare și dorește apă ce facem? Îl rugăm să fugă până la un magazin să își cumpere? Hârtie la baie? Lipsă… Săpun la baie? Lipsă… La noi în Sebeş te face să regreți că trebuie să trăiești și să suporţi înjosirea. Măcar aici îți fac analize, îți ia o tensiune și te duce la un control„, scriu oamenii revoltaţi.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...