FOTO ȘTIREA TA: Gurile de canal, capcane pentru șoferi pe o stradă din Alba Iulia. Cetățean: De un an de zile fac sesizări și nimic”

Gurile de canal sunt adevărate capcane pentru șoferii care circulă pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia. Unele mai ridicate, altele mai joase decât asfaltul, acestea sunt de neocolit, iar dacă locuiești în zonă, riști să ajungi și cu mașina în service.

Mai mulți locuitori din zonă se arată nemulțumiți de modul în care au fost lăsate canalele după lucrări și spun că deși au făcut în repetate rânduri sesizări la primărie, nu a venit nimeni să rezolve problema.

”De un an de zile tot fac sesizări și nimic”, ne scrie unul dintre cetățeni.

Un alt locuitor din zonă ne-a scris și ne-a trimis imagini, în speranța că, prin publicarea sesizării, municipalitatea va găsi o rezolvare.

”Aceste trei canale se află unul lângă celălalt, în asa fel încât nu ai cum să le ocolești oricât ai vrea. Am făcut nenumărate sesizări la primărie, dar nimic… Poate ne ajutați d-voastră, poate se trezesc și cei din primărie care trebuie să se ocupe de așa ceva”.

——————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...