Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

Foto ȘTIREA TA| După INUNDAȚIILE CATASTROFALE din Alba, li s-a promis ”marea și sarea,” dar s-au ales doar cu ”vorbe goale”

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După INUNDAȚIILE CATASTROFALE din Alba, li s-a promis ”marea și sarea,” dar s-au ales doar cu ”vorbe goale”

Cu toate că autoritățile locale și județene s-au întrecut în declarați în fața presei și le-au promis localnicilor că vor reface și decolmata, cât mai repede posibil, albia Văii Răchitei, acest lucru nu s-a realizat nici acum, la două luni, de la viitura care le-a distrus localnicilor agoniselile de-o viață.

Din această cauză, oamenii au ajuns să trăiască cu spaima, de fiecare dată când plouă torențial, că nenorocirea de la începutul lunii iunie se va repeta. Dar iată ce ne-a scris o doamnă, care domiciliază în localitatea Răchita, referitor la această problemă:

„Aș dori ca prin intermediul site-ului dv. să întreb atât autoritățile locale, din comuna Săsciori, cât și pe cele județene, care ne-au promis << marea și sarea >> după nenorocirea care ne-a lovit localitatea la începutul lunii iunie. S-au împlinit două luni de cand a fost aceea mare viitură, care ne-a luat tot ce am avut și nu s-a refăcut nimic, noi rămânănd în cea mai mare parte doar cu promisiunile dânșilor. După ploile de astăzi am simțit din nou că o sa trecem prin ce am trecut. Deci… Cât mai aveți de gând să amânați refacerea albei Văii Răchitei și să ne lăsați să trăim în continuare cu spaima că vom retrăii nenorocirea de la începulul lunii iunie?”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea