FOTO ȘTIREA TA: Drumul spre Valea Mănăstirii sub ape în urma ploilor de joi. Pârâul Vadului a ieșit din matcă, iar apele au năvălit pe carosabil

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ploaia torențială de joi a blocat drumul spre Valea Mănăstirii, acesta fiind înghițit de ape. Pe imaginile surprinse de un cititor ziarulunirea.ro se poate vedea cum apele au năvălit pe carosabil.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Imaginile vin de pe drumul spre Valea Mănăstirii, din dreptul pârâului Vadului, unde ploile torențiale aproape ca au blocat șoseaua. Ruperea de nori a dezlănțuit șuvoaiele de apă, care au năvălit cu furie pe carosabil.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Viiturile au cărat totul pe carosabil, iar traficul a devenit….extrem de dificil. Oamenii sunt disperați! Se uită cu groază la pârâul umflat de ploaie și la drumul devenit impracticabil.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419