Ziarul Unirea

FOTO| Știrea ta: Dorel de la „drumuri” lovește din nou. Marcaje executate corespunzător peste o șosea care tânjește după un strat de asfalt

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

A devenit deja o „tradiție” la noi în țară să punem carul înaintea boilor. Această expresie se poate transpune cu succes și la starea drumurilor patriei. Ultimul exemplu ne este semnalat de un locuitor din Munții Apuseni. Acesta ne-a trimis pe adresa redacției o serie de poze realizate la intrarea în orașul Abrud, pe DN 74, cu marcaje executate pe un drum aflat într-o stare deplorabilă.

ELIT

Pozele au fost realizate la intrarea în orașul Abrud dinspre Alba Iulia, la intersecția DN74 cu drumul ce duce spre zona de exploatație a cuprului de la Roșia Poieni. Crăpat, vălurit, cu gropi și petice. Așa se prezintă drumul național care leagă reședința județului de localitățile din Țara Moților.

Starea deplorabilă a drumurilor naționale din această zonă a județului nu mai este o noutate pentru nimeni. Chiar dacă, în decursul anilor, au fost executate lucrări punctuale pe diverse tronsoane, este o reală provocare să parcurgi traseele din zonă cu o mașină, fără a te gândi că poți ajunge cu ea în service.

Cu toate acestea, marcajele sunt executate corespunzător, chiar dacă sunt trasate peste crăpături, gropi sau denivelări. Asfaltarea în totalitate a DN74 mai are de așteptat, spre disperarea tuturor celor din zonă sau care vor să ajungă acolo.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

apoliticul 26 august 2019 at 13:27

La fel sa intimpla la Vintu de Jos, primăria a instalat stații de autobuz unde nu oprește nici un autobuz. Stațiile au pavele, coșuri de gunoi, etc lipsesc doar autobuzele. Deși drumurile din localitate nu au fost cârpit de ani de zile sau refăcut marcajul a fost făcut marcajul pentru stațiile de autobuz. Ca fapt divers în Vintu de Jos lipsesc cu desăvârșire trotuarele, sau un spațiu verde cu flori.

Comentariile sunt oprite