Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| DEZASTRU pe o stradă din Sebeș, odată cu vremea rea: Bălți și noroi, într-un cartier rezidențial

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DEZASTRU pe o stradă din Sebeș, odată cu vremea rea: Bălți și noroi, într-un cartier rezidențial

O stradă care ține de un cartier rezidențial al municipiului Sebeș s-a transformat într-o veritabilă mlaștină, în urma precipitațiilor abundente din aceste ultime zile.

Așa cum reiese și din imaginile trimise de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, cartierul, care se află între localitățile Sebeș și Petrești, a devenit o scenă tristă, plină de bălți și de noroi, din cauza efectelor negative provocate de vremea instabilă.

„Fără canalizare, fără asfalt sau pietruit cel puțin. Și așa e de fiecare dată când plouă. Dar primăria din Sebeș schimbă dalele cele existente cu altele …frezează asfalt existent și pune altul. În această zonă s-a construit în baza unor PUZ-uri prin care dezvoltatorii își asumau și tragerea de utilități.

E bătaie de joc.”, au fost cuvintele cititorului ziarulunirea.ro, care au însoțit aceste fotografii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea