FOTO, ȘTIREA TA. Coloană mare pe DN 1, între Alba Iulia și Teiuș. Șoferii dau vina pe noul sens giratoriu construit pentru autostradă

O coloană mare de mașini s-a format, marți dimineața, pe DN 1, între Alba Iulia și Teiuș, șoferii presupunând că vina pentru circulația greoaie aparține sensului giratoriu de după Pârâul Iovului, construit și pentru a deservi utilajele constructorului Autostrăzii Sebeș-Turda.  

Un șofer a transmis pe pagina de Facebook a ziarului Unirea că face 50 de minute din Oiejdea până în Alba Iulia, din cauza sensului giratoriu.

ELIT

”Uitati coloana din Oiejdea pana in Alba Iulia! Fara accident fara nimic… Singura cauza – sensul giratoriu nou construit pentru autostrada. Daca se poate, o intrebare pusa celor care se ocupa: Cum ajung copii la scoala facand naveta din Oiejdea, Galda, Teius si satele de pe langa? Multumesc! Facem 50 de minute din Oiejdea in Alba , de cand au facut noul sens giratoriu”, ne-a scris acesta.

UPDATE: Traficul era blocat și din cauza unui TIR blocat în sensul giratoriu. Informația a fost transmisă de șoferul care a circulat bară la bară zeci de minute, până a ajuns la intersecția cu probleme.

Acesta precizează că, oricum, sensul giratoriu de la Pârâul Iovului creează probleme.

Un alt sens giratoriu, în apropiere, se află la Sântimbru.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...