Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Cerșetorul „vindecat” miraculos de polițiștii locali din Alba Iulia a revenit „la muncă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Cerșetorul „vindecat” miraculos de polițiștii locali din Alba Iulia a revenit „la muncă”

Cerșetorul care a fost „vindecat” de către polițiștii locali din Alba Iulia a fost zărit, din nou, pe un cunoscut bulevard din municipiu.

Un tânăr care apela la mila cetățenilor în municipiul Alba Iulia, a fost identificat în data de 14 august, de polițiștii locali și dus la sediu.

„Minunea” s-a produs în momentul în care polițiștii locali i-au cerut acestuia să-și scoată bandajul pe care îl avea la mână și cu care impresiona oamenii. Odată dat jos, s-a dovedit ca acesta nu avea nimic, în afară de o minusculă zgârietură.

Se pare că „afacerea” mergea destul de bine, deoarece tânărul avea un telefon scump asupra sa.

Potrivit autorităților locale, acesta a mai fost prins și anult trecut și anul acesta, în primăvară, cu diferite sume de bani.

În Alba Iulia sunt cunoscute 20-30 de persoane care practică cerșetoria, dintre care o parte sunt venite din alte UAT-uri. Acest număr crește sau descrește sporadic. Doar o mică parte dintre aceste persoane ar putea fi încadrate, conform Codului Penal, la exploatarea cerșetoriei, marea lor majoritate fiind oameni amărâți, fără educație, renegați de familii și de soartă.

O altă întâmplare din Municipiul Alba Iulia este a unui bărbat din Sebeș care, de asemenea, pretinde că este invalid, iar la o examinare mai amănunțită a polițiștilor locali, aceștia au descoperit că bărbatul strânge bani pentru a-și cumpăra un Logan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului În timp ce mai multe localități din Alba sunt de zile bune fără apă potabilă după raționalizarea consumului de către operatorul APA CTTA Alba, la Alba Iulia continuă risipa. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea