// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Capcană pentru pietoni – Ditamai craterul pe carosabil în zona pieței Dacia, din Sebeș

Un sebeșan a semnalat faptul că în zona pieței Dacia, din municipiul Sebeș, se află o groapă extrem de periculoasă, mai ales seara.

Deși groapa a fost “umplută” cu bucăți de dale sparte, tot este o adevărată capcană pentru participanții la trafic. Groapa așteaptă întunericul și nu e nici un semn. Pe acolo trec zilnic sute de oameni, anunță cetățeanul.

Gropile de pe străzi nu mai reprezintă o surpriză pentru trecătorii care le-au învățat deja locul și care știu când să se ferească de ele. Cu toate acestea, de la o săptămână la alta, se pare ca noi pericole se ivesc. Astfel, în timp ce unii încearcă să se ferească de gropi, se confruntă cu altele.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419