Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: ”Boi(i)erii parcărilor cu tupeu” în Alba Iulia. Accesul pe Bulevardul Transilvaniei, blocat vineri seara de câțiva șoferi indisciplinați

Ziarul Unirea

Publicat

în

acces blocat pe bulevard 1Parcările cu tupeu în Alba Iulia par a fi ”la modă”. Câțiva șoferi indisciplinați au blocat vineri seara  accesul pe Bulevardul Transilvaniei, una dintre cele mai aglomerate zone din oraș, fără să se gândească nici măcar o clipă la ”colegii lor de trafic” . Un cititor ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției câteva imagini ce surprind fapta șoferilor care, din comoditate sau grandomanie, și-au lăsat mașina pe ”unde au apucat”.

Zona din capătul Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia, spre strada 1 Decembrie 1918 este cunoscută ca fiind una dintre cele mai aglomerate când vine vorba de parcări. Rar se întâmplă ca seara să mai găsești vreun loc de parcare.  Iar asta, se pare că este un motiv pentru șoferii cu tupeu să-și arate ”talentul” la parcările ”nesimțite”.

Este și cazul a câțiva proprietari de ”bolizi”, care, vineri seara, nu au mai avut răbdare să ”dea ture” până găsesc un loc de parcare ”legal” și și-au lăsat mașinile unde ”au vrut mușchii lor”, blocând accesul pe una dintre străzile de acces pe bulevard.

Mașinile parcate de-a dreptul incomod și nesimțit au fost surprinse în imagini de către un cititor ziarulunirea.ro care a dorit să-i ”urecheze” pe șoferii indisciplinați, în speranța că cei în măsură se vor sesiza și vor aplica ”legea” pe pasaj.

Epitetul din titlu este sugerat din mesajul care a însoțit fotografiile trimise pe adresa redacției: ”Atenție cetățeni. O cireadă de boi blochează accesul pe bulevardul Transilvaniei”.

(A.M.)

[nggallery id=748]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe oi, la plimbare printre mașini în Alba Iulia: Șoferii, încurcați de mioarele speriate Mai multe mioare speriate i-au încurcat miercuri după-masa pe șoferii care au avut drum în Alba Iulia, în zona intersecției de la Stadion Cetate. Citește și: FOTO ȘTIREA TA | Dilemă în trafic la Alba Iulia: Două indicatoare rutiere care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea