FOTO ȘTIREA TA: Autoturismele parcate „cu tupeu” pe loc nepermis lângă sensul giratoriu de la Hotel Cetate, căzut ”victime” ale programului Primăriei Alba Iulia de ridicare a mașinilor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mai multe autoturisme parcate în  loc nepermis au căzut ”victime” programului Primăriei Alba Iulia de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar. Conducătorii auto vor fi  nevoiți să le recupereze, contracost, de la parcarea de pe Strada Livezii, unde sunt duse autoturismele ridicate. 

Mai mulți oameni au rămas fără mașini joi, ca urmare a unei acțiuni a Poliției Locale care a amendat și ridicat pe cei care au parcat cu tupeu pe loc nepermis lângă sensul giratoriu de lângă Hotel Cetate.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Șoferii ale căror mașini sunt ridicate au de plătit 380 de lei, plus TVA, dar și o amendă contravențională.

Reamintim că Primăria Alba Iulia a demarat acțiunea de ridicare, transport și descărcare la locul de depozitare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia la începutul lunii februarie 2018.

Constatarea staţionării neregulamentare şi decizia de ridicare a vehiculului se face în prezenţa agenţilor constatatori (ofiţeri de poliţie, poliţişti locali), în baza procesului verbal de contravenţie. Odată identificate vehiculele staţionate neregulamentar, acestea vor fi sigilate şi ridicate şi duse la locul de depozitare situat în municipiul Alba Iulia, pe str. Livezii, la nr. 35A.

TARIFELE maxime stabilite conform Hotărârii Consiliului Local nr. 159 din 28 aprilie 2017 pentru operaţiunile de ridicare, transport şi descărcare la locul de depozitare sunt:

220 de lei/vehicul plus TVA pentru operaţiunea de ridicare a vehiculului;

130 de lei/vehicul plus TVA pentru operaţiunea de transport a vehiculului de la locul ridicării până la locul de depozitare, la care se vor adăuga cheltuielile operatorului (30 de lei/vehicul pentru prima zi de depozitare și 45/vehicul pentru perioadele mai mari de 24 de ore).

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Nelu 31 august 2018 at 1:04

Foarte buna masura.

Comentariile sunt oprite