Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

Foto Știrea ta| Apelul disperat al unei femei din Alba, care locuiește lângă Centrul de Dializă: „Casa mi-e expusă, dorim să se facă zilnic dezinfecție în toată curtea centrului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul de dializă din Alba Iulia se confruntă cu probleme foarte grave, după ce nu mai puțin de 10 persoane, printre care 7 pacienți cu dializă și 3 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19.

O cititoare a ziarulunirea.ro, a cărei locuință este chiar lângă centrul de dializă, ne-a contactat rugandu-ne să îî publicăm povestea, astfel încât în curtea centrului de dializă să fie luate măsuri zilnice de dezinfecție.

„Casa mea e foarte expusă, la nici 2 metri de centrul de dializă, dacă deschid ușa de la bucătărie, dau nas în nas cu ambulanța. Deși avem o curte mare, mi-e teamă să las copiii afară, e foarte riscant. Bolnavii se sprijină pe gardul despărțitor, care e chiar lângă bucătărie, ne e foarte teamă. Ne-am bucurat că ieri s-a făcut măcar dezinfecția pe stradă și sperăm să se facă în fiecare seară. Dorim să se facă zilnic dezinfecție în curtea centrului de dializă, având în vedere că intră foarte multe mașini și foarte mulți bolnavi. Este o bombă cu ceas în Bărăbanț”, ne-a declarat cititoarea noastră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea