Foto Știrea ta| Apelul disperat al unei femei din Alba, care locuiește lângă Centrul de Dializă: „Casa mi-e expusă, dorim să se facă zilnic dezinfecție în toată curtea centrului”

Centrul de dializă din Alba Iulia se confruntă cu probleme foarte grave, după ce nu mai puțin de 10 persoane, printre care 7 pacienți cu dializă și 3 cadre medicale au fost confirmate cu COVID-19.

O cititoare a ziarulunirea.ro, a cărei locuință este chiar lângă centrul de dializă, ne-a contactat rugandu-ne să îî publicăm povestea, astfel încât în curtea centrului de dializă să fie luate măsuri zilnice de dezinfecție.

ELIT

„Casa mea e foarte expusă, la nici 2 metri de centrul de dializă, dacă deschid ușa de la bucătărie, dau nas în nas cu ambulanța. Deși avem o curte mare, mi-e teamă să las copiii afară, e foarte riscant. Bolnavii se sprijină pe gardul despărțitor, care e chiar lângă bucătărie, ne e foarte teamă. Ne-am bucurat că ieri s-a făcut măcar dezinfecția pe stradă și sperăm să se facă în fiecare seară. Dorim să se facă zilnic dezinfecție în curtea centrului de dializă, având în vedere că intră foarte multe mașini și foarte mulți bolnavi. Este o bombă cu ceas în Bărăbanț”, ne-a declarat cititoarea noastră.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...