FOTO ȘTIREA TA / Antibiciclişti: Un şofer albaiulian şi-a parcat maşina cu nesimţire pe pista de biciclete

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pista dedicată bicicletelor aflată între Alba și Micești, este adesea impracticabil de către cei cărora le este destinată. Motivul? Maşinile care blochează pista, parţial sau total, rând pe rând sau mai multe în acelaşi timp, în funcţie de cum au şoferii sau pasagerii treabă.

Încă mai sunt șoferi în Alba Iulia care nu înțeleg că pista de biciclete nu este pentru mașini. Un șofer a fost surprins de către un albaiulian cu autoturismul parcat pe pista de biciclete de la Micești. Acesta a fotografiat mașina și a trimis imaginea pe adresa redacției ziarulunirea.ro.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Totul s-a întâmplat luni seara, într-un loc unde ar fi putut parca fără probleme sau pe străzile adiacente. Conducătorul auto, în schimb, a ales să folosească posibilitatea aflată la îndemână – pista de biciclete. În loc să fie folosite în scopul în care au fost create, acestea devin zi de zi parcări pentru şoferii indisciplinaţi.

“Pista de biciclete dintre Alba Iulia și Micești, încă o parcare în bătaie de joc. Poza e făcută vis-a-vis de Vila Duțu”, a precizat cel care ne-a sesizat cazul.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Bomba Atomica 21 septembrie 2017 at 7:48

Primaria e de vina ca nu pun acele stalpuri sa nu se poata patrunda cu masina pe pista ! si dimineata uni grabiti circula pe pista sa nu stea in coloana cu masina , politia locala sta in birou sau bar inloc sa patruleze si sa le dea amenda

Biciclete 21 septembrie 2017 at 13:40

Cica iti cumperi bicicleta ca sa mergi cu ea la munca si sa iti usurezi drumul, dar descoperi ca pista de biciclete e ocupata de soferi care nu stiu unde sa parcheze. Trist…

dolfi 21 septembrie 2017 at 18:25

asa se intampla si pe strada Cetatii si cam „pa peste tot” unde-s amenajate piste de biciclisti.
Du-te pe bulevardul Transivaniei, pe asa zisa pista de biciclisti, ca e plin de mame cu carucioare, copii nesupravegheati, unii si unele la plimbare.. etc.
In santuri e la fel…

Sofer 21 septembrie 2017 at 21:27

Nu conduc foarte des către Micesti,însă in Weekend de multe ori se întâmpla sa vezi câțiva bicicliști pe drum, probabil ca nu le plac nici lor pistele așa tare. Aceeași situație și pe strada cetății și peste tot. Așa ca fiți serioși și nu va mai alarmați așa tare pe un șofer parcat pe pista de biciclete, bicicliștii sunt mult mai rău in trafic.

Comentariile sunt oprite