Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA ”Am Merțan, parchez pe trotuar!” O limuzină nu a avut loc în nicio parcare din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, în jurul amiezii, parcările din centrul municipiului Alba Iulia erau arhipline, iar un loc era foarte greu de găsit. Locurile libere erau ocupate într-un timp foarte scurt și doar norocul te ajuta să nu întârzii din această cauză.

masina trotuar Alba Iulia04Acest text a fost trimis pe adresa redacției, de un cetățean, cititor al ziarului ”Unirea”, care ne-a semnalat faptul că o limuzină, marca Mercedes, era parcată pe trotuar, sfidându-i pe ceilalți participanți la trafic, care erau, poate, la fel de grăbiți.

”Poate șoferul merțanului își asumă parcarea neregulamentară, respectiv amenda și merge pe principiul: ”Dai un ban și stai în față”. Dacă e așa, nu mai am nimic de obiectat”, a mai scris cetățeanul.

Din imaginile trimise se poate observa că strada este Iuliu Maniu din Alba Iulia.

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

[nggallery id=2901]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea