Ziarul Unirea

FOTO| Știrea ta: Albaiulienii au luat drumul Bucureștiului. Pregătiri pentru marele protest anunțat în această seară, în Piața Victoriei din capitală

Marele protest anunțat pentru această seară în capitala țării, în fața Guvernului României, va avea printre participanți și locuitori din Alba Iulia și nu numai. O parte dintre aceștia au plecat încă de aseară, pentru a fi siguri că ajung la timp și pentru a se putea organiza, alții în această dimineață. Toți au același scop: să condamne modul în care țara este guvernată în ultimii ani.

ELIT

Cu trenul, autocarul sau mașina personală, la fel ca alți români din toate colțurile țării și de peste hotare, și locuitorii din Alba au luat drumul capitalei, pentru a participa la protestul anunțat pentru această seară, în piața Victoriei din fața sediului Guvernului.

După violențele de anul trecut petrecute tot într-o zi de 10 august, românii se reîntorc în același loc pentru a-și exprima nemulțumirea în legătură cu modul în care actuala majoritate PSD-ALDE conduce destinele țării. Sunt așteptați zeci de mii de participanți, atât din țară cât și din străinătate. Pentru ca manifestația să se desfășoare fără incidente, autoritățile din București au luat măsuri excepționale în perimetrul în care se va desășura protestul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Eu 10 august 2019 at 13:26

F.f.bine ca se protesteaza-sa inteleaga cei ce ne conduc,indiferent ca-s rosii,galbeni sau portocale ca nu-i mai vrem.NU-I MAI VREM.Dar îmi aduc aminte,in 2015,când am vrut,o mâna de oameni sa protestam impotriva vw-vezi scandalul gas-auto,proprietarii de vw si alte asemenea cazane cu aburi mai-mai sa ne linseze-ce avem cu marca asta.Cei din poza si nu numai ei sa se gandeasca,inainte de a lua un vw si la ce va fi pe planeta asta peste100de ani.Protestati,oameni buni,dar sa protestam ori de câte ori trebuie.

Pamfil 10 august 2019 at 20:11

Tovul din imagine, imbracat in tricolor este cap de lista la ceva partid – ceva cu minoritati parca -. El isi urmareste propriile interese! Asa ca aveti grija!!!!

Comentariile sunt oprite