Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO-Știrea ta/ Alba Iulia, Cealaltă Capitală, sufocată de lucrările la proiectele care ar trebui sa decongestioneze traficul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba Iulia, Cealaltă Capitală, pare în ultima vreme, condamnată la un trafic infernal. Odată cu demararea lucrărilor de înălțare a încă două treceri de pietoni, circulația a devenit de coșmar pe arterele pe care se execută lucrări.

Avem prea putine modalități care sa fluidizeze traficul în oraș, iar lucrarile în cazul altora noi par să nu se mai termine niciodată. Este vorba despre trecerea de pe Bulevardul  Încoronării, la intersecția cu strada Cetății și trecerea de pe strada Lalelelor, la intersecția cu Crizantemelor.

Pentru șoferii din Alba, orele de vârf sunt infernale, iar nervii întinși la maxim.

Și cum deja suntem obișnuiți, lucrările „Made in România” se execută pe timpul zilei, iar disconfortul în trafic a atins cote maxime.

Șoferii albaiulieni se întreabă de ce pe timpul zilei nu se execută doar lucrările premergătoare asfaltării și nu se interzice stationarea în zonă sau pe carosabil, iar  lucrarea propriu- zisă să fie executată pe timpul nopții, când străzile sunt libere.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord Un şofer a fost aproape de a provoca o tragedie miercuri, după două depăşiri extrem de periculoase făcute pe un drum cu două benzi. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, pe drumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea