Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Aglomerație în sensul giratoriu de la ieșirea din Sebeș la doar o zi de la deschiderea lotului 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda

Ziarul Unirea

Publicat

în

La doar o zi de la deschiderea traficului rutier pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, se pare că șoferii care ies din municipiul Sebeș așteaptă zeci de minute în trafic pentru a putea intra în sensul giratoriu.

„Prima zi după deschiderea autostrăzii Sebeș-Turda. Cei care ies din Sebeș trebuie sa stea o grămadă de timp până le vine răndul să intre în sensul giratoriu (minim 20 de minute)… ce ai făcut Bobița?”, spune un cetățean care a surprins imaginile cu coloana de mașini.

Reamintim că traficul rutier pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda a fost deschis joi, 3 noiembrie, începând cu ora 16.30, după inaugurarea tronsonului de aproape 15 kilometri, în prezența ministrului Transporturilor, Lucian Bode.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului, DISTRUS de cei care exploatează lemne: ”Este bătaie joc, strică tot ce am reparat” Drumul forestier baraj Oașa – Luncile Prigoanei – Poarta Raiului este distrus de cei care exploatează lemne, la nici un an de la trecerea lui în administrarea comunei Șugag de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea