Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Acuzații de neglijență cu hrana pentru elevi la Roșia Montană: Pâine mucegăită „rămasă de la Crăciun”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Acuzații de neglijență cu hrana pentru elevi la Roșia Montană: Pâine mucegăită „rămasă de la Crăciun”

Un nou scandal mocnește la Roșia Montană. De data aceasta viceprimarul Vasile Morariu acuză de negijență firma care aduce hrana caldă elevilor.

Oficialul din primărie susține că în pâinea adusă astăzi copiilor au fost găsite urme de mucegai. Pentru a ilustra acest fapt viceprimarul a postat o imagine cu bucățile de pâine în mediul online.

„Domnule, dacă ați fost norocos și ați participat singur și a-ți câștigat licitația pentru a aduce hrana caldă la copii, la 3 zile după ce ați început nu aduceți pâinea „rămasă de la Crăciun”, azi s-a găsit pâine înflorită. Eu știu că am mai pățit personal cu dumneavoastră, este a doua oară, de aceea am făcut-o public, fiindcă la dumneavoastŕă văd că este obicei. Ca reprezentant al autorităților locale nu îmi permit ca copiii să mănînce pâine înflorită și atâta timp cât v-ați angajat într-o treabă vă rog frumos să o respectați cum se cuvine!!!”, a scris viceprimarul comunei Roșia Montană pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului În timp ce mai multe localități din Alba sunt de zile bune fără apă potabilă după raționalizarea consumului de către operatorul APA CTTA Alba, la Alba Iulia continuă risipa. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea