Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Acuzații de neglijență cu hrana pentru elevi la Roșia Montană: Pâine mucegăită „rămasă de la Crăciun”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Acuzații de neglijență cu hrana pentru elevi la Roșia Montană: Pâine mucegăită „rămasă de la Crăciun”

Un nou scandal mocnește la Roșia Montană. De data aceasta viceprimarul Vasile Morariu acuză de negijență firma care aduce hrana caldă elevilor.

Oficialul din primărie susține că în pâinea adusă astăzi copiilor au fost găsite urme de mucegai. Pentru a ilustra acest fapt viceprimarul a postat o imagine cu bucățile de pâine în mediul online.

„Domnule, dacă ați fost norocos și ați participat singur și a-ți câștigat licitația pentru a aduce hrana caldă la copii, la 3 zile după ce ați început nu aduceți pâinea „rămasă de la Crăciun”, azi s-a găsit pâine înflorită. Eu știu că am mai pățit personal cu dumneavoastră, este a doua oară, de aceea am făcut-o public, fiindcă la dumneavoastŕă văd că este obicei. Ca reprezentant al autorităților locale nu îmi permit ca copiii să mănînce pâine înflorită și atâta timp cât v-ați angajat într-o treabă vă rog frumos să o respectați cum se cuvine!!!”, a scris viceprimarul comunei Roșia Montană pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea