UPDATE FOTO ȘTIREA TA| Accident rutier la Sebeș: Un autoturism a „parcat lateral” în Parcul Tineretului din municipiu

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În noaptea de 29 spre 30 septembrie, un accident rutier a avut loc pe strada Traian, din municipiul Sebeș, în urma căruia, un autovehicul s-a răsturnat în Parcul Tineretului din municipiu.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției, câteva imagini cu un accident petrecut într-o zonă, deregulă, populată a municipiului Sebeș.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Opiniile martorilor sunt împărțite, unii spunând că ar fi vorba despre o cursă ilegală de mașini, fenomen cunoscut de către locuitorii din zonă, iar alții afirmând că a fost o clipă de neatenție, iar șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

Precizări IPJ: Polițistii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 20 de ani din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian din municipiu, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pe timp de ploaie și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, iar tânărul a fost sancționat contravențional, primind o amendă în valoare de 870 de lei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor efectuate nu s-a stabilit că ar fi avut loc o întrecere ilegală de mașini.

„Iarăși accident pe Traian. Cursele de mașini continuă, poliția nu face nimic, iar primăria taraganeaza în continuare montarea limitatoarelor solicitate de locuitorii din zonă”, a transmis cititorul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419