FOTO: Sportul Petrești – CS Zlatna 3-0 (2-0) | Dublă Coltor, iar liderul, maximum de puncte în retur

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Sportul Petrești se menține în fotoliul de lider al Ligii a 4-a, având maximum de puncte în retur și după intermediara de astăzi, când echipa lui Doru Oancea a întâlnit acasă pe CS Zlatna, impunându-se cu scorul de 3-0 (2-0), goluri marcate de Coltor (29, 85), Pamfiloiu (40).

Prima clasată a început tare, dar portarul Iviniș a amânat deschiderea scorului în două rânduri, având intervenții excelente la ocaziile lui Coltor (14 – „foarfecă” scoasă în corner și 17 – paradă în situație unu la unu). Reduta zlătneană s-a prăbușit însă în mintul 29, când la finele unei acțiuni șnur pe traseul Bălaș – D. Ianc, la finalizare s-a aflat Coltor, ce a marcat din 8 metri.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

A. Câmpean (35) a șutat în diagonală, semnând unica oportunitate a oaspeților, iar avantajul a fost majorat de Pamfiloiu (40) – a împins mingea în plasă din apropiere, după ce Iviniș a respins reluarea lui Borșoi.

Cioară (51) a deschis șirul ocaziilor, reluare din 5 metri în brațele lui Dr. Pop, iar Coltor (54) a șutat de la 20 de metri, în diagonală, pe lângă. Partida a scăzut în intensitate, amfitrionii mulțumindu-se cu securizarea victoriei. Biro (83) a șutat peste după o acțiune individuală, iar o mare ocazie a fost ratată de Tîrziu (84) – șut respins în tranversală de Dr. Pop. Iar în loc de 2-1, imediat, la faza următoare, s-a făcut 3-0, Coltor (85) a inițiat o acțiune personală superbă, a înșirat câțiva adversari și a șutat în colțul lung.

Echipe: Sportul: Dr. Pop – Samoilă, Borșoi, Pamfiloiu, Ov. Stancu – Javla, Buligă – D. Ianc, Bălaș, Afrapt – Coltor;  rezerve Dobre, S. Gheroghe, Gavriluță, Albu, T. Mărginean, Năcreală, Gombocz. antrenor Doru Oancea.

CS Zlatna: Iviniș – Tîrziu, Cl. Corpade, H. Marian, Csiki, Biro, D. Lăcătuș, Negrea, Al. Kiraly, A. Cîmpean, D. Cristea; rezerve Mateș, Bradu, Bleza, Pușcău, R. Coiară, Truță, Al. Mărginean. Antrenor Vasile Ursu.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Performanta 12 aprilie 2018 at 21:28

„Avem antrenor de top, atacăm promovarea”. O înscriem la gluma anului.

Comentariile sunt oprite