Rămâi conectat

Sport

FOTO: Sportul Petrești – CS Zlatna 3-0 (2-0) | Dublă Coltor, iar liderul, maximum de puncte în retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportul Petrești se menține în fotoliul de lider al Ligii a 4-a, având maximum de puncte în retur și după intermediara de astăzi, când echipa lui Doru Oancea a întâlnit acasă pe CS Zlatna, impunându-se cu scorul de 3-0 (2-0), goluri marcate de Coltor (29, 85), Pamfiloiu (40).

Prima clasată a început tare, dar portarul Iviniș a amânat deschiderea scorului în două rânduri, având intervenții excelente la ocaziile lui Coltor (14 – „foarfecă” scoasă în corner și 17 – paradă în situație unu la unu). Reduta zlătneană s-a prăbușit însă în mintul 29, când la finele unei acțiuni șnur pe traseul Bălaș – D. Ianc, la finalizare s-a aflat Coltor, ce a marcat din 8 metri.

A. Câmpean (35) a șutat în diagonală, semnând unica oportunitate a oaspeților, iar avantajul a fost majorat de Pamfiloiu (40) – a împins mingea în plasă din apropiere, după ce Iviniș a respins reluarea lui Borșoi.

Cioară (51) a deschis șirul ocaziilor, reluare din 5 metri în brațele lui Dr. Pop, iar Coltor (54) a șutat de la 20 de metri, în diagonală, pe lângă. Partida a scăzut în intensitate, amfitrionii mulțumindu-se cu securizarea victoriei. Biro (83) a șutat peste după o acțiune individuală, iar o mare ocazie a fost ratată de Tîrziu (84) – șut respins în tranversală de Dr. Pop. Iar în loc de 2-1, imediat, la faza următoare, s-a făcut 3-0, Coltor (85) a inițiat o acțiune personală superbă, a înșirat câțiva adversari și a șutat în colțul lung.

Echipe: Sportul: Dr. Pop – Samoilă, Borșoi, Pamfiloiu, Ov. Stancu – Javla, Buligă – D. Ianc, Bălaș, Afrapt – Coltor;  rezerve Dobre, S. Gheroghe, Gavriluță, Albu, T. Mărginean, Năcreală, Gombocz. antrenor Doru Oancea.

CS Zlatna: Iviniș – Tîrziu, Cl. Corpade, H. Marian, Csiki, Biro, D. Lăcătuș, Negrea, Al. Kiraly, A. Cîmpean, D. Cristea; rezerve Mateș, Bradu, Bleza, Pușcău, R. Coiară, Truță, Al. Mărginean. Antrenor Vasile Ursu.

[nggallery id=5434]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea