FOTO: Spectacol de Ziua Mărțișorului, la Casa de Cultură din Cugir. Muzică, dans și teatru, susținute cu ocazia zilei de 1 Martie

Peste 200 de personae, au dorit să fie prezente joi seara, la Casa de Cultură din Cugir pentru a participa la spectacolul organizat cu prilejul zilei de 1 Martie.

Evenimentul,  organizat de instituția locală de cultură, a reunit formații și trupe cunoscute publicului, care au cântat, au dansat și au interpretat scenete de teatru, momente emoționante dedicate frumuseții primăverii. Au urcat pe scena de spectacole gătită de sărbătoare: Fanfara de copii a Casei de Cultură condusă de Petre Adam, membrii Școlii de dans ,,Mirabela Herlea”, elevii antrenorului Robert Prodan de la ,,Pro Dance 2000”, Grupul ,,Anotimpuri” condus de soții preot Adrian Cebotari și prof. Luminița Cebotari, Grupul ,,Mlădițe Cugirene” (prof. Ionela Popa).

ELIT

Ștacheta programului a fost ridicată de trupa ,,Millenium C”, care a prezentat un grup de ,,mărțișoare” despre dragoste și muzică. O plăcută surpriză a venit din partea  Cercului de chitară aparținând Centrului ,,Augustin Bena” Alba Iulia, grup pregătit de profesorul Silviu Oprișiu. Teatrul s-a situat și de data aceasta la înălțime prin prestația formației de actori condusă de actrița Maria Dodoc, care a prezentat publicului două scenete pline de umor.

Și pentru a demonstra importanța pe care gazdele au acordat-o acestui moment prevestitor al sosirii primăverii, pe holul Casei de Cultură a fost organizată o expoziție de pictură cu tablouri de o mare frumusețe. La eveniment au fost prezenți primarul Cugirului, Adrian Teban, precum și primarul localității Edineț din Republica Moldova, Constantin Cojocaru.  Prezent împreună cu familia, într-o vizită la Cugir, edilul din țara vecină ne-a declarat că a fost încântat de programul susținut la Casa de Cultură și că i-a lăsat o puternică impresie potențialul cultural – artistic de care dispune frumosul oraș în care  care s-a aflat cu acest prilej.

   (C.P.)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...