FOTO| Sosirea primăverii, marcată prin activitatea „Părinți și copii”, de către elevii Școlii Gimnaziale Țelna: Mărțișoare și felicitări confecționate „în familie”

FOTO| Sosirea primăverii, marcată prin activitatea „Părinți și copii”, de către elevii Școlii Gimnaziale Țelna: Mărți șoare și felicitări confecționate „în familie”

Sosirea primăverii a fost marcată, la Biblioteca comunală din Ighiu, de un eveniment dedicat părinților și copiilor.

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Țelna, împreună cu profesorii îndrumători, au realizat o activitate de suflet, atât pentru părinți, cât și pentru copii, care împreună au confecționat mărțisoare și felicitări, pentru a marca cum se cuvine sosirea primăverii.

ELIT

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, FELICITARI de 1 martie şi URARI frumoase pe care le puteţi trimite odată cu venirea primăverii

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru de basm, propice pentru o activitate distractivă și creativă, la Biblioteca comunală Ighiu.

”Părinți și copii” – cea mai simplă activitate făcută cu ai noștri copii poate rămâne în memoria lor pe tot parcursul vieții.

Mihail David - 2020

Renunțând la rutina ta și încercând ceva nou este una dintre cele mai bune modalități de a te angaja în activități distractive pe care le vei privi din nou de-a lungul anilor.

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Țelna, însoțiți de inimoasa prof. înv. primar Marinela Henegar, și-au dat întâlnire cu părinții la biblioteca comunală pentru a confecționa împreună mărțișoare. O activitate foarte antrenantă, plină de bună dispoziție”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Ighiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...