FOTO| Sosirea primăverii, marcată prin activitatea „Părinți și copii”, de către elevii Școlii Gimnaziale Țelna: Mărțișoare și felicitări confecționate „în familie”

FOTO| Sosirea primăverii, marcată prin activitatea „Părinți și copii”, de către elevii Școlii Gimnaziale Țelna: Mărți șoare și felicitări confecționate „în familie”

Sosirea primăverii a fost marcată, la Biblioteca comunală din Ighiu, de un eveniment dedicat părinților și copiilor.

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Țelna, împreună cu profesorii îndrumători, au realizat o activitate de suflet, atât pentru părinți, cât și pentru copii, care împreună au confecționat mărțisoare și felicitări, pentru a marca cum se cuvine sosirea primăverii.

ELIT

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, FELICITARI de 1 martie şi URARI frumoase pe care le puteţi trimite odată cu venirea primăverii

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru de basm, propice pentru o activitate distractivă și creativă, la Biblioteca comunală Ighiu.

”Părinți și copii” – cea mai simplă activitate făcută cu ai noștri copii poate rămâne în memoria lor pe tot parcursul vieții.

Renunțând la rutina ta și încercând ceva nou este una dintre cele mai bune modalități de a te angaja în activități distractive pe care le vei privi din nou de-a lungul anilor.

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Țelna, însoțiți de inimoasa prof. înv. primar Marinela Henegar, și-au dat întâlnire cu părinții la biblioteca comunală pentru a confecționa împreună mărțișoare. O activitate foarte antrenantă, plină de bună dispoziție”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Ighiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...