Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Sosirea primăverii, marcată prin activitatea „Părinți și copii”, de către elevii Școlii Gimnaziale Țelna: Mărțișoare și felicitări confecționate „în familie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| Sosirea primăverii, marcată prin activitatea „Părinți și copii”, de către elevii Școlii Gimnaziale Țelna: Mărțișoare și felicitări confecționate „în familie”

Sosirea primăverii a fost marcată, la Biblioteca comunală din Ighiu, de un eveniment dedicat părinților și copiilor.

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Țelna, împreună cu profesorii îndrumători, au realizat o activitate de suflet, atât pentru părinți, cât și pentru copii, care împreună au confecționat mărțisoare și felicitări, pentru a marca cum se cuvine sosirea primăverii.

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, FELICITARI de 1 martie şi URARI frumoase pe care le puteţi trimite odată cu venirea primăverii

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru de basm, propice pentru o activitate distractivă și creativă, la Biblioteca comunală Ighiu.

”Părinți și copii” – cea mai simplă activitate făcută cu ai noștri copii poate rămâne în memoria lor pe tot parcursul vieții.

Renunțând la rutina ta și încercând ceva nou este una dintre cele mai bune modalități de a te angaja în activități distractive pe care le vei privi din nou de-a lungul anilor.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii. Urări, felicitări, SMS-uri pentru femeile din viața voastră: mame, iubite, colege sau profesoare

Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Țelna, însoțiți de inimoasa prof. înv. primar Marinela Henegar, și-au dat întâlnire cu părinții la biblioteca comunală pentru a confecționa împreună mărțișoare. O activitate foarte antrenantă, plină de bună dispoziție”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Ighiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea