Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Sorina Brumariu dezvăluie secretul siluetei sale perfecte – fitness într-o sală din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sorina Brumariu, tânăra din Alba Iulia a cărei frumusețe a depășit demult nu numai granițele județului, dar și ale țării, a găsit locul perfect în care să facă mișcare pentru a se menține în formă, chiar dacă cei care o văd ar spune imediat că nu are nevoie.

Cu un fizic de invidiat, apreciat chiar de revista FHM care a adăugat-o recent pe lista de concurente la titlul ”Cele mai sexy 100 de femei FHM din lume”, Sorina spune pe blogul său că și-a găsit motivația după ce a început să frecventeze sala de fitness ZenGym din orașul natal: antrenamentul de grup mi-a indus starea de competitivitate, pentru că de fiecare dată când nu mai pot, mă uit în stânga, dreapta, și văd că de fapt se poate, că trebuie doar să îmi doresc mai mult”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ea a postat pe pagina sa câteva imagini surprinse de fotograful Claudiu Miclăuș în timpul unei ședințe de fitness, cu promisiunea că va reveni pentru admiratori cu alte poze și cu explicații privind exercițiile pe care le face.

Sursa: sorinabrumariu.blogspot.ro

[nggallery id=1613]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului Pe 11-12 mai 2024, are loc, la Alba Iulia, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, ediția a XII-a Casa de Cultură a Studenţilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea