FOTO SONDAJ: Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia. 10 boboci se întorc în trecut în anii ’50, cu gândul la titlurile de Miss și Mister 2016. Votează-ți favoriții

 Liceul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia își anunță mult așteptatul eveniment de către liceeni, Balul Bobocilor 2016. Pe 4 noiembrie, cei mai frumoși boboci se vor lupta pentru titlurile de Miss și Mister. Competiția se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților, cu începere de la ora 18:00, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

apulum06

INFORMARE COVID-19

Vineri seara, cinci perechi de la Colegiul Tehnic ”Apulum” vor intra în concurs pentru titlul de Miss și Mister. Tema balului, anul acesta, este ”Anii ’50”, astfel că cei prezenți vor avea ocazia să afle cât mai multe despre această perioadă.

Pe lângă proba de prezentare, cei 10 boboci vor trece prin alte 4 probe: proba de aptitudini (scenetă, stand-up comedy, poezie, dans popular, interpretare muzicală, pantomime, dans tematic în umbră), proba de cultură generală care va conține întrebări despre personalități cinematografice ale anilor ’50, proba de dans unde vor fi provocați la mai multe stiluri (tango, vals, populară) și o probă surpriză.

Între probe, organizatorii au pregătit pentru invitați, dar și pentru boboci, momente artistice menite să-i încânte. Vor avea loc momente muzicale susținute de Petruse și Raluca Trancău, acompaniată de domnul professor Florentin Crișan.

Invitat special va fi câștigătorul de la ”Dansez pentru tine”, Ionuț Ionescu, care va susține un moment special de dans.

Ziarulunirea.ro organizează un concurs în care internauții pot să voteze bobocii preferați până în data de 3 noiembrie la ora 23.59. Băiatul și fata care vor primi cele mai multe voturi vor câștiga un premiu și vor fi desemnați Miss și Mister ziarul Unirea.

Sondaj Miss Boboc ziarul ”Unirea”: - Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia

  • Alina Andronache (29%, 438 Votes)
  • Roxana Stancu (20%, 305 Votes)
  • Denisa Gușă (18%, 272 Votes)
  • Ionela Goia (16%, 246 Votes)
  • Larisa Demyan (16%, 242 Votes)

Total Voters: 1.503

Loading ... Loading ...

Sondaj Mister Boboc ziarul ”Unirea”: - Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia

  • George Coltor (36%, 499 Votes)
  • Alexandru Roșca (31%, 429 Votes)
  • Robert Jinar (15%, 210 Votes)
  • Ștefan Vesa (9%, 122 Votes)
  • Alberto Szabados (8%, 110 Votes)

Total Voters: 1.370

Loading ... Loading ...

Perechea nr.1: Denisa Gușă și Alexandru Roșca

apulum01

Perechea nr.2: Alina Andronache și George Coltor

apulum02

Perechea nr.3: Ionela Goia și Alberto Szabados

apulum03

Perechea nr.4: Roxana Stancu și Ștefan Vesa

apulum04

Perechea nr.5: Larisa Demyan și Robert Jinar

apulum05

 

 

Mădălina OPRIȘ

Tel. 0729.399.898
e-mail: stiri@ziarulunirea.ro
e-mail: maddy_opris@yahoo.com

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...