FOTO SONDAJ: Balul Bobocilor, JOI, la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia. 10 boboci în cursa pentru titlurile de Miss și Mister 2015. Votează-ți favoriții

Paul Voicu - Primar 2020

colegiul tehnic apulumCel mai aşteptat eveniment al toamnei de către liceeni –  Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic ”Apulum” va avea loc joi, 19 noiembrie. Un număr de 10 boboci se vor lupta pentru mult râvnitele titluri din anii de liceu, Miss şi Mister. Evenimentul se va defășura cu începere de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, iar prețul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Joi seara, Colegiul Tehnic ”Apulum” își va desemna cei mai frumoşi, talentaţi şi descurcăreţi boboci din acest an, 2015, în cadrul Balului Bobocilor. Tema competiției, anul acesta,  este ”Egiptul”, astfel că cei prezenți vor avea ocazia să vadă pe scenă personaje precum „Ra”, ”Nefertiti”, ”Tuthankamon”, ”Cleopatra”, Jasmin, dar și altele.

ELIT

Cinci perechi, înscrise în concurs, vor urca pe scenă cu gândul de a câştiga titlurile de Miss şi Mister Boboc.  Este vorba despre Andrei Iancu și Georgiana Moldovan, perechea nr.2  Adrian Vadan și Denisa Dusa, perechea nr. 3  Claudiu Klamer și Cristina Popa, perechea nr.4: Vlad Boncut și Andreea Popa, perechea 5:  Andrei Alistar și Cristina Galdău.

Cei 10 boboci vor avea de trecut prin 5 probe de foc, prin care să demonstreze că sunt cei mai frumoşi, talentaţi şi creativi. Pe lângă tradiţionalele probe de prezentare, dans, inteligenţă, surpriză şi nu în ultimul rând, proba de aptitudini, organizatorii au pregătit pentru invitaţi, dar şi bobocilor momente artistice (pantomimă, dansuri), menite să-i încânte și să le aducă zâmbetul pe buze.

Mihail David - 2020

Ziarul Unirea vă face cunoştinţă cu cei 10  tineri care au fost selectaţi să participe la bal şi vă oferă posibilitatea de a vă vota bobocul şi boboaca favorită. Astfel, concurentul şi concurenta care vor strânge cele mai multe „aprecieri” cu două ore înainte de începerea balului (19 noiembrie ora 17.00) vor câştiga titlurile de Miss şi Mister Ziarul Unirea, fiind consideraţi cei mai populari boboci votaţi de internauţi. De asemenea, aceştia vor primi şi un premiu în bani din partea ziarului.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Perechea nr. 1 – Andrei Iancu și Georgiana Moldovan

balul bobocilor apulum02Perechea nr. 2 – Adrian Vadan și Denisa Dusa

balul bobocilor apulum04Perechea nr 3 – Claudiu Klamer și Cristina Popa

balul bobocilor apulum03Perechea nr. 4 – Vlad Boncut și Andreea Popa

balul bobocilor apulum05Perechea nr. 5  – Andrei Alistar și Cristina Galdău

balul bobocilor apulum01

Sondaj Miss Boboc ziarul ”Unirea”: - Colegiul Tehnic ”Apulum” Alba Iulia

  • Cristina Popa (35%, 227 Votes)
  • Denisa Dusa (30%, 196 Votes)
  • Andreea Popa (19%, 125 Votes)
  • Cristina Galdău (11%, 71 Votes)
  • Georgiana Moldovan (5%, 30 Votes)

Total Voters: 649

Loading ... Loading ...

Sondaj Mister Boboc ziarul ”Unirea”: - Colegiul Tehnic ”Apulum” Alba Iulia

  • Adrian Vadan (39%, 238 Votes)
  • Andrei Alistar (26%, 161 Votes)
  • Claudiu Klamer (21%, 127 Votes)
  • Andrei Iancu (9%, 55 Votes)
  • Vlad Boncut (6%, 34 Votes)

Total Voters: 615

Loading ... Loading ...

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...