// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Zilele Municipiului Sebeș - 2018

FOTO: Șoferii disciplinați din Alba Iulia nu mai parchează pe trotuare. Pe strada Avram Iancu au fost montați stâlpi ornamentali

„Soluția” găsită de Primăria Alba Iulia pentru ca șoferii să nu mai parcheze pe spațiile destinate pietonilor, pe strada Avram Iancu, se pare că dă roade. Stâlpii care au fost montați pentru a bloca accesul șoferilor pe trotuare îi obligă pe conducătorii auto să parcheze longitudinal, iar pietonii nu mai sunt incomodați de mașini.

“Așa parchează acum mașinile pe strada Avram Iancu. După numeroase sesizări și plângeri ale cetățenilor, s-a rezolvat problema…Foarte frumos! Felicitari, Primăria Alba Iulia!“, a scris pe adresa redacției ziarulunirea.ro un cititor, alături pe imaginile surprinse în zona respectivă.

În cele din urmă Primăria Alba Iuli a optat pentru o măsură menită a-i disciplina forţat pe şoferii cu obiceiul de a parca pe trotuare: acestea au fost umplute de stâlpişori pe strada Avram Iancu.

Să sperăm că șoferii nu se vor orienta prea repede să își parcheze maşinile pe trotuarele unde n-au fost puşi (încă!) stâlpi…

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO: Șoferii disciplinați din Alba Iulia nu mai parchează pe trotuare. Pe strada Avram Iancu au fost montați stâlpi ornamentali

 1. Emil 14.09.2017 la 13:23

  În loc să planteze stâlpișori mai bine ar rezolva problemele reale de parcare in timpul zilei din Cetate și nu numai.Spatile dintre blocuri au fost vândute cu rezervare permanenta desi un un proprietar de rezervare rămasă liberă în timpul zilei ocupa un alt loc public la serviciu sau școala.

 2. ABC 14.09.2017 la 15:38

  Exista trei solutii pentru parcarile din Centru:
  1. eliminarea taxei pentru parcarea din zona Mag. Unirea – BCR;
  2. DEMOLAREA Magazinului Unirea si construirea unei parcari (in aer liber sau inchisa, etajata sau subterana) in acel loc; 75% din suprafata Mag. Unirea este NEUTILIZATA!!!
  3. solutionarea „litigiului” privind spatiul gol din zona BRD-Casa Studentilor-Elvila; ghilimelele le folosesc pentru ca nu exista niciun litigiu care sa dureze atatia ani de zile pentru o parcela amarata.