Rămâi conectat

Sport

FOTO: Și CS Ocna Mureș, liderul Ligii a 4-a, a reluat antrenamentele… online!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș, liderul Ligii a 4-a, a reluat antrenamentele… online! Este a doua echipă din Alba, după divizionara terță Unirea Alba Iulia, ce a apelat la această metodă de pregătire și prima din al 4-lea eșalon.  „Soda dragă” a încercat astfel să recupereze decalajul întreruperii sezonului, ultimul joc oficial fiind în 8 martie, în etapa a 17-a.

S-a creat un grup pe skype, iar jucătorii trebuie să respecte indicațiile venite de la antrenorii Gabriel Cotoară, Romeo Arinar și Tudor Stan. La prima ședință de pregătire au fost prezenți 17 jucători din lotul de 23.

„Începem să ne mișcăm, pentru că încercăm să-i ținem pe jucători în priză. Antrenamentele țin între 40 și 60 de minute, săptămâna aceasta avem două ședințe, iar de săptămâna viitoare vor fi câte trei. Ne adaptăm la situația actuală, suntem pe primul loc și trebuie să ne respectăm„, a declarat antrenorul Gabriel Cotoară. Antrenamentele ocnamureșenilor vizează în prima fază capitolele gimnastică, izometrie și forță, urmând ca structura acestora să fie modificată în funcție de deciziile ce vor fi luate în privința campionatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea