FOTO: Și CS Ocna Mureș, liderul Ligii a 4-a, a reluat antrenamentele… online!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

CS Ocna Mureș, liderul Ligii a 4-a, a reluat antrenamentele… online! Este a doua echipă din Alba, după divizionara terță Unirea Alba Iulia, ce a apelat la această metodă de pregătire și prima din al 4-lea eșalon.  „Soda dragă” a încercat astfel să recupereze decalajul întreruperii sezonului, ultimul joc oficial fiind în 8 martie, în etapa a 17-a.

S-a creat un grup pe skype, iar jucătorii trebuie să respecte indicațiile venite de la antrenorii Gabriel Cotoară, Romeo Arinar și Tudor Stan. La prima ședință de pregătire au fost prezenți 17 jucători din lotul de 23.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Începem să ne mișcăm, pentru că încercăm să-i ținem pe jucători în priză. Antrenamentele țin între 40 și 60 de minute, săptămâna aceasta avem două ședințe, iar de săptămâna viitoare vor fi câte trei. Ne adaptăm la situația actuală, suntem pe primul loc și trebuie să ne respectăm„, a declarat antrenorul Gabriel Cotoară. Antrenamentele ocnamureșenilor vizează în prima fază capitolele gimnastică, izometrie și forță, urmând ca structura acestora să fie modificată în funcție de deciziile ce vor fi luate în privința campionatului.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dan HENEGAR