Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: SENS GIRATORIU în zona Kaufland, pentru pregătirea accesului la McDonald’s. Precizări din partea Primăriei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Iminenta deschidere a restaurantului McDonald’s în parcarea de la Kaufland aduce în atenția administrației locale albaiuliene realizarea unui sens giratoriu planificat încă din anul 2013. Soluția găsită va ajuta la fluidizarea traficului dar va conduce și la diminuarea posibilelor incidente de trafic cauzate de accesul și ieșirea din parcarea hypermaketului.

 


Conform proiectului, se va modifica relația cu actualul amplasament al zonei de acces și se va extinde cuplarea străzii Detunata la Calea Moților prin asigurarea razelor de viraj respectând reglementările în vigoare.

” Știm toți că este o zonă unde traficul erupe la anumite ore, lucru care indică și numeroase incidente în trafic. Este absolut benefic faptul că această investiție este în solidaritate cu impunerea acestor modificări. Acest giratoriu este asumat de către investitor și comportă preluarea soluțiilor tehnice pe care noi le-am aprobat în 2013. Indicațiile privind instituirea acestei schimbări au fost date și de către poliția rutieră, iar acum este momentul să le integrăm.”. Paul Voicu, viceprimar cu atribuții de primar.

sursa foto: captura foto google street view


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea