Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Selly s-a înrolat în Armata României! MApN: „Avem colegi noi! Voi ce mai așteptați?”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Selly s-a înrolat în Armata României! MApN: „Avem colegi noi! Voi ce mai așteptați?”

Ministerul Apărării Naționale a anunțat, pe o rețea socială, că Selly s-a alăturat Armatei Române. Pe pagina de Facebook au fost postate și primele imagini din timpul instrucției acestuia.

Dacă până și Selly a decis să se alăture Armatei României, voi ce mai așteptați? Pentru că e teamplayer, și-a adus și un prieten.

Revenim cu detalii despre primele lor momente de instrucție alături de militarii de elită ai Scorpionilor Roșii!”, scrie Ministerul Apărării Naționale pe o rețea socială.

Ministrul Apărării a anunţat un proiect de stagiu militar voluntar pentru tinerii români cu vârste între 18 şi 35 de ani. Ministrul Vasile Dîncu a anunţat că tinerii vor primi o soldă şi există deja interes din partea multor persoane care vor să aibă o pregătire militară minimă.

Româniii vor putea face un stagiu militar voluntar. Este un nou proiect pentru cei cu vârsta între 18 și 35 de ani, care îşi doresc să aibă o pregătire militară, a anunţat ministrul Apărării.

Stagiul va dura maximum 4 luni, în funcţie de specialitate, iar voluntarii vor primi şi o soldă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea