Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, în vizită în județul Alba! Subprefectul Mureșan: „I-am urat mult succes în activitatea sa”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Secretarul adjunct al NATO, Mircea Geoană, în vizită în județul Alba! Subprefectul Mureșan: „I-am urat mult succes în activitatea sa”

Astăzi, subprefectul județului Alba, Corneliu Mureșan, a avut onoarea de a se întâlni cu Mircea Geoană, Secretarul General Adjunct al NATO, în timpul vizitei acestuia în județul Alba pe traseul Via Transilvanica. În cadrul întâlnirii, cei doi au discutat despre oportunitățile pe care acest traseu le oferă în dezvoltarea comunităților din zonă.

Alături de colegul său social-democrat, doctorul Adrian Bara, subprefectul Mureșan a subliniat importanța factorului politic în gestionarea și distribuirea resurselor necesare pentru crearea unor poluri de dezvoltare economice și turistice în comunitățile locale. Aceste poluri de dezvoltare au potențialul de a crea oportunități și de a contribui la prosperitatea județului Alba și a altor zone învecinate.

Subprefectul Mureșan i-a urat domnului Mircea Geoană mult succes în activitatea sa, subliniind importanța acestor responsabilități cruciale în asigurarea securității și stabilității în regiune.

Lansarea proiectului Via Transilvanica a fost făcută în 2018, iar de atunci peste 10.000 de voluntari au fost implicați, 107 unități administrative teritoriale, 400 comunități și 10 județe străbătute și 1.400 borne amplasate.

“Drumul care unește” este un proiect Tășuleasa Social, un proiect care unește toate valorile organizației, un proiect în primul rând social, ce pornește de la Putna și se sfârșește la Drobeta Turnu‑Severin.

Este un traseu de drumeții tematice din România, cu o lungime totală de 1.400 de kilometri ce are ca scop promovarea diversității culturale, etnice, istorice și naturale a Transilvaniei, Bucovinei și Banatului montan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Lovitură de teatru: Fostul viceprimar, Paul Voicu, a trecut la PSD și candidează pentru Consiliul Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lovitură de teatru: Fostul viceprimar, Paul Voicu, a trecut la PSD și candidează pentru Consiliul Local O adevărată lovitură de teatru a avut loc astăzi în politica locală, la depunerea listelor de candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Local Alba Iulia. Fostul viceprimar Paul Voicu, care a fost mulți ani mâna dreaptă a lui Mircea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea