Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Se lucrează la Transalpina de Apuseni pe lotul 2 cu o freză de mare capacitate, un adevărat ”monstru” pe șenile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marius Hațegan, Vicepreședintele Consiliului Județean Alba a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care anunță începerea lucrărilor pentru lotul al II-lea al „Transalpinei de Apuseni”.

„Transalpina de Apuseni, va fi cel mai spectaculos drum din România. O investiție a Consiliului Județean Alba, in valoare de 40 milioane euro (78 Km). S-au finalizat terasamentele pe Lotul 1 (Km 42) și se continua lucrările la rigole ranforsate,poduri și podețe. In prima săptămâna a lunii Octombrie, vom începe pe lotul 1 primii 10 km de covor asfaltic (de la Km 4 – la km14).

Au început lucrările și pe lotul 2, cu terasamente executate pana la Km 46(Valea-Barnei). Tot pe lotul 2 se lucrează cu o freza de mare capacitate de la Km 57( la ieșire din Mogos spre Bucium). Azi am finalizat lucrările de întreținere pe drumul județean Tărtăria -Salistea(plombe,rigola,marcaje ) iar investiția de modernizare a drumului județean Salistea-Vinerea continua.

Unii cu promisiuni(ca doar e campanie electorală)… iar alții cu fapte”, a scris Marius Hațegan, Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, pe pagina sa de socializare.

Proiectul presupune asfaltarea a peste 78 km de drum, realizarea a 6.700 mp de piste de biciclete și a 12.610 mp de trotuare, amenajarea a 21 de stații de autobuz și construirea a 14 poduri noi și aproximativ 200 de podețe.

Lucrările la „Transalpina de Apuseni” s-au demarat în octombrie 2019 , fiind finanțat cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate la olimpiadele de limba germană maternă și limba maghiară maternă, clasele V-XII: Lista elevilor calificați la etapa națională Mai mulți elevi din Aiud, Sânmiclăuş și Sebeș s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba germană maternă și limba maghiară maternă. Etapa județeană a OLIMPIADEI DE LIMBA ȘI LITERATURA GERMANĂ MATERNĂ, clasele V-XII, s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea