Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Se deschide primul supermarket într-un oraș de munte, din județul Alba. Au fost demarate deja procedurile de avizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se deschide primul supermarket într-un oraș de munte, din județul Alba. Au fost demarate deja procedurile de avizare

Se deschide primul supermarket din munții Apuseni, în orașul Abrud, județul Alba. E vorba despre un magazin Penny, pentru care au fost demarate deja procedurile de avizare.

Citește și: VIDEO | Băile de la Ocna Mureș, aproape independente energetic: Au fost montate panouri pentru curent electric și apă caldă

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Supermarket-ul va fi amplasat pe strada Avram Iancu, nr. 9a, PUZ-UL se află în dezbatere publică, iar evaluarea de mediu se supune procedurii de adaptare fară aviz de mediu (clasificare a notificării).

Unitatea pe care o va deschide Penny va fi primul magazin de tip supermarket din orașul Abrud.

Administrația locală și-a dorit să aibă un magazin de tip supermarket în oraș. După discuții purtate cu mai mulți reprezentanți ai retailerilor de profil, Penny a decis să vină la Abrud. Supermarket-ul va fi situat pe strada Avram Iancu nr. 9a iar în prezent PUZ-UL se află în dezbatere publică, urmând ca proiectul să fie adoptat de consilul local”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, primaraul orașului Abrud, Cristian Albu.

Despre Penny

REWE România este prezent în România prin lanțul de magazine PENNY , conceptul de succes al grupului și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.

Pe această piață, PENNY operează cu 376 magazine și se află în plină expansiune, având peste 6500 de angajați. Ne dorim ca până în anul 2029 să ajungem la peste 600 de magazine. Întreaga rețea este deservită de 4 centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași .

Magazinele PENNY au o suprafață de cca 750 mp şi un sortiment diversificat ce cuprinde: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food. Sortimentul permanent este completat de ofertele promoționale disponibile în cantități limitate. Acestea sunt valabile o săptămână și se regăsesc în pliantul actual.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea