Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Se deschide o nouă locație de distracție și relaxare în Alba Iulia – PUB ”Skit 77”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii vor avea, în curând, o nouă locație de distracție și relaxare, unde își vor putea petrece timpul liber alături de prieteni. Este vorba despre Pub ”Skit 77”,  un local destinat atât tinerilor cât și adulților, amatori ai serilor de neuitat.

Aflat într-o zonă periferică a orașului, la Schit, PUB-ul va funcționa pe timpul zilei ca și restaurant-cafenea, iar seara se va transforma într-un tărâm amplu, unde vor fi organizate seri de muzică live cu diverși artiști invitați, petreceri tematice, precum stand-up comedy, karaoke, dar și seri studențești.

Cei care vor trece pragul pub-ului vor putea servi masa într-o ambianță plăcută, atât în interior, cât și pe terasă. Potrivit administratorului, meniul este unul tradițional, însă, din ofertă, nu va lipsi nici pizza. Pub ”Skit 77” dispune de aproximativ 200 de locuri la mese și este prevăzut cu o parcare generoasă.

 Ceea ce se numește acum Pub ”Skit 77” era cunoscut în urmă cu mai bine de un sfert de secol, Restaurant ”Terasa Viilor” sau ”La Schit”, cum îi spuneau localnicii, și era unul dintre reperele distracţiei și relaxării în Alba Iulia, locul unde zilele libere erau transformate mereu în zile de sărbătoare. Locația cu terasă și vedere spre parcul plin de verdeață, amenajat cu bănci, peisajul și pădurea aflată în apropiere, îndemnau la momente de relaxare.

Mai aproape de zilele noastre, zona și-a pierdut interesul, însă, în urmă cu un an, un investitor din oraș s-a gândit să reinventeze locația și a demarat lucrările de modernizare. A păstrat aceeași arhitectură a clădirii, dar a venit cu un nou concept, iar ambientul este cu totul schimbat. Detaliile rămâne să le descoperiți, fiecare, la deschidere.

Pub Skit77 își va deschide porțile, cel mai probabil, la începutul lunii mai.

[nggallery id=1973]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea